Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2009, 22:03
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Markus: wybacz, ale Twoje opowieści to równie "słodkie pitolenie" jak to Lemura. Albo jak imć Tuskowe o "budowaniu drugiej Irlandii". Bo oprócz opowiadań o potrzebie uczenia się od Cypryjczyków nie przeczytałem bodaj słowa o tym na czym ten model cypryjski polega. Jak konstruowany jest budżet cypryjskich klubów. Jakie są źródła dochodów i wydatki. I wreszcie w jakich warunkach działają. Nic. Ani pół słowa. A bez tego dalsza dyskusja o próbie powielania tego modelu jest przelewaniem z próżnego w puste.
AMEN!
Dlaczego tu nikt nie zaproponuje konkretnego rozwiązania, projektu, pomysłu itp...Cały czas puste i powtarzające się slogany ubrane w 100 innych słów.
Szczególnie urzekł mnie egocentryczny ton "Lemura" To On,rozczarował się poziomem merytorycznym Urana, bo ten odważył się napisać, że naszym kopaczom nie chciało się kopać skórzanej kulki.On do przejścia drużyny grającej w półamatorskiej lidze potrzebuje napastnika za milon Euro i zaryzykował bynawet krachem finansowym klubu, który istnieje już 103 lata....
Jak ja się cieszę, że klubem zarządzają odpowiedni ludzie, a nie wszystkowiedzący forumowi eksperci.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 04.08.2009 o godz. 04:40.
Odpowiedz cytując