Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2009, 20:30
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Kurde, czy rzeczywiście Wisła wygrała z Ruchem? Bo ja mam wrażenie, że przegrała z nimi, i to chyba z 0:5, takie są komentarze.

Gwiaździsty, a co powiesz o Śląsku? Przecież też wygrał tylko 2:0. Czy to znaczy, że olał swoich kibiców? A Lechia? Mój Boże, Lechia pozwoliła sobie wbić pierwsza bramkę! Cóż za skandal! Może zwróć uwagę na to, że Wisła jako jedyna rozpoczynała mecz o 15:30 i musiała grać w pełnym słońcu. Strzelili w miarę szybko dwie bramki i co? Źle? Mieli grać tak, jakby przegrywali 0:2, a nie wygrywali 2:0? Do której minuty meczu ile bramek musieliby strzelić, żebyś był zadowolony? Pięć do 75. minuty? Czy może sześć do 89,5 minuty?
Mieli grać tak na ile pozwalał rywal. Mieli go cisnąc i wykorzystywać każde jego potknięcie, niekonsekwencje, słabość. Wszystkie ich braki powinny stać się naszymi atutami. Niestety tego nie było, tylko chodzony mecz ligowy. Cieszysz się z tego zwycięstwa jakby udało się co najmniej ograć Milan. Zespól nic nie gra i to zwycięstwo w sumie nic pozytywnego nie zapowiada. A to,ze grali w słońcu. Przecież nie było nawet żadnego porządnego tempa aby mogli się spocić.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując