|
Zagralem prawie pierwszy sezon tym Ado Den Hag i potwierdzily się moje przypuszczenia że ta gra jest zabugowana. Co jedynie cieszy napastnicy byli odrobinebardziej skuteczni ale.
Gdy zawdinik przeciwnej drużyny podchodził do wykoanania rzutu wolnego to niemal zawsze był gol, a w mojej ekipie koleś który ma to w statystykach na 19 nie trafil ani razu na bramkę rywala.
Dalej, oczywiście jeśli już wygrywali to musieli tracic bramki w ostatnich minutach. Pod koniec sezonu zmienilem taktykę i nie przegrywałem same remisy dwie przegrane i dwa zwycięstwa, bilans w sumie mam taki 6 wygranych,12 remisów,13 porażek ale po tym wszystkim po raz pierwszy w życiu zostałem zwolniony z pracy pomimo tego że nie przegrywalem. Uzasadnienie zarządu jest takie że zawdonicy stracili wiare w moje umiejętnosci. A sami nie potrafia wykorzystac sytuacji sam na sam. Jeszcze jedna sprawa, jak drużyna komputera uderzy z 35 metra to także niemal zawsze jest gol w okienko.
Teraz żaden klub nie chce mnie zatrudnic.
Po raz pierwszy żaluje że kupilem oryginal jakiejś gry, żadna nie napsula mi tyle nerwow, bo to jest niepojęte, gdy jest 0-0 w ostatnich minutach dostajesz karnego i twoj zawdonik nie wykorzystuje, dwa razy tak bylo, a przegrywac w tak pieprzniętych okolicznościach jak to zawsze bywa to mnie się nie chce.
|