Wyświetl pojedynczy post
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2009, 22:43
dopiero jestem przy kompie wiec pisze.
Na minus:
1. Poziom zaprezentowany przez Wislakow doprowadzal mnie do szewskiej pasji. Niedokladnosc jest nieprawdopodobna. Nie wiedzialem ze mozna zarabiajac kilkaset tysiecy zl rocznie nie umiec podac celnie na 5 metrow. O podaniach na dalsza odleglosc nie wspomne.
2. Brozka mam serdecznie dosc. Nie chodzi jednak o gre. Faktycznie, jest strasznie slaby ale to mozna zrozumiec ze bez formy (notabene od kontuzji) i miec nadzieje ze jeszcze ta forma przyjdzie... ale nie do zniesienia jest dla mnie to jego pieprzone gwiazdorskie wymachiwanie rekami w strone kolegow z druzyny po kazdej nieudanej akcji. Obojetnie czy sam zdupczy (zle przyjmie, zle sie ustawi), czy ktos inny, od razu z ryjem na kolegow z druzyny. Mam tego serdecznie dosc w jego wykonaniu. Osobiscie dziwie sie co poniektorym ze mu jakos na to uwagi nie zwroca bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze takiego goscia ma sie bardzo szybko serdecznie dosc.
3. Zawsze bronilem Skorze i pewnie bede ale. Martwi mnie to ze oni nie graja zadnych schematow, niczego co przypominaloby realizowanie taktyki. Ogolnie wygladalo to tak, ze kto nie dostaje pilki, to rozpoczyna bieg do przodu na hurra, dolacza sie ew, 2, 3 i a noz cos z tej akcji wyjdzie.
4. Pawelek dokonal interwencji sezonu podejrzewam. To co mu przeszlo miedzy nogami to dla mnie cos niesamowitego. Faul faulem ale on te pilke mimo wszystko chcial obronic jak nie uslyszal gwizdka Siejewicza. Porazajace...
5. Brak zaufania do Kirma. Jeden z niewielu ktory mysli na tym boisku, uczestniczy w bardzo niewielkiej ilosci akcji, bo koledzy mu po prostu nie chca podac.

Na plus:
1. Stale fragmenty. Robi sie to nasza mocna strona. Nawet Malecki juz umie poslac mocne, plasko bite dosrodkowanie
2. Wynik.
Odpowiedz cytując