Incognito2192 napisał(a):

|
szprotson, zaraz Cię zjadą tak jak mnie bo Pawełek to święta krowa i oczywiście nie potrafi wybić piłki gdy ktoś stoi obok niego. Jeszcze brakuje, żeby sobie wrzucił jak Jojko kiedyś. Krytykuję go za ten występ, zagra dobrze to pochwalę.
|
Nie o to do konca mi chodziło.
Pawełek bardzo dobrze wychodzi do piłki, 90% wrzutek łapie i to od razu, wiec klej w rękach ma dobry. Do wykopów sie doczepiał nie będe bo Boruc tez nie potrafi, a broni(ł) w kadrze Polski.
Chodzi mi tylko o jego hmmm nie wiem jak to nazwac, brak koncentracji w odpowiednim momencie? Albo złe ocenianie lotu piłki ?
W tej "Sytuacji" Pawełek wybił, ale nie było gwizdka, wiec bronił tak jakby była akcja, mógł pomyśleć że "może przerwą " etc, ale nie było gwizdka i widac było ze nie patrzył na liniowego tylko skupił sie na akcji.
I koleś mu wsadza BABOLA jakich mało, nie dosc ze leci 3 km/h to Mario dostaje okrutną siatke.
Nie wiem czyja to wina, ja nie mówie ze Mario jest beznadziejny, bo on bronić potrafi.
Ja bym tylko chciał spytać pana Kazimierskiego, czemu on nie broni w kadrze, bo przeciez po 2 latach pod jego opieką w tej kadrze miał już mieć miejsce.
Vitor Baia, tez lubił klopsy wpuszczać a bronić niewiarygodne.
Ale gdyby wczoraj, sędzie nie odgwizdał faulu (decyzja zła) to Mariusza by psychicznie każdy portal skasował