Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2009, 17:31
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym uznał tą bramkę Ruchu. Niech się uczy Pawełek
A ja dałbym Ci bana. Ucz się Incognito .

Co do meczu to dobra 1 połowka i slabiutka 2.
Pawełek nieźle, nic szczególnego do obrony nie miał, wybicia bardzo dobre. Głowa i Marcelo najlepsi na boisku, po prostu nie do przejscia. Alvarez bardzo słabo. Pod względem fizycznym i taktycznym. Jednak ma spore umiejetnosci, musi sie zgrac z reszta ekipy, bo byl niewykorzystywany w ofensywie. Brożek bardzo pewnie, dobrze tez bil stale fragmenty. Łobo najlepszy na boisku razem ze stoperami. Dzis wszystko mu wychodzilo, pilka nie odskakiwala, nie tracil pilek, strzal dobry, troche slabe wrzutki. Kirm Przeciętnie, ale wg mnie za malo dostawal pilek. W odbiorze byl bezradny, latal za pilka ale ani razu jej nie odebral. Sobol i Diaz ta średnio, mnie osobiście bardziej podobał sie Diaz. Nie rozzumiem tej krytyki skierowaną w jego strone, pewnie dlatego ze jest taka "moda" krytykowania jego i Pawełka, czy Ćwielonga. Mały dobrze, ale troche zabrakło dokładnosci, w niektorych momentach. Brozek dobrze podawal pilke, slabo przyjmowal, poza tym strzalem z lewej nogi, po wrzutce Malego, bez zadnej akcji. Dziwi mnei troche brak sytuacji Pawla, po prostu go nie poznaje. Ćwielong niczym sie nei wyroznil, kilka razy probowal szarpnac gre. Jirsak zagral beznadziejnie. Nie jestem do niego uprzedzony, ale nie wyszło mu 80% zagran, slabe wrzutki z rogu, slizgal sie po boisku, 1 glupi faul, Diaz grał o wiele lepiej. Cantoro niczym sie nei wyróżnił oprócz strzału a'la Beckham
Odpowiedz cytując