Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2009, 17:15
Bosz... Remisujemy- źle. Przegrywamy- źle. [w końcu] wygrywamy- dalej źle.! Co wam się w glowach poje*ało?! Spokojny meczyk w sobotnie po południe. Gdy się obejmuje prowadzenie 2:0 i wie, że przeciwnik nie wiele może, to trudno dalej w 100% naciskać. A nasi jeszcze stwarzali sytuacje i biegali.
Kirm dziś słabiej niż ostatnio, Alvarez drugi mecz po prostu słaby, wręcz go nie widać. Reszta raczej w porządku, choć dalej oczywiście ta nieskuteczność.
Co najważniejsze, zaczęliśmy od 3 pkt póki co mamy tez lidera x). Nie ma co pie*dolic i narzekać.
**Ja chciałam tutaj też pochwalić i podziękować tym kibicom, przedstawicielom ABG, którzy pojechali do Sosnowca i głośno wspierali nasza Wisełkę. Równiez nie zapomnieli o hymnie PL oraz o złożeniu życzeń Małemu. Brawo panie, panowie i ci naj, najmłodsi
Co do meczu jeszcze, to może spektakl na miarę meczu o MP to nie był, ale przecież... z Ruchem o tytuł się bić nie będziemy xP
**-od razu piszę, wyprzedzając pytania wasze- ja osobiście być jednak nie mogłam.

Do owego pana dziennikarza, o którym mowa powyżej, to ja mam coś od zawsze [odkąd mam C+ ]. Zajmuję się on ligą włoską [w wyjątkowo NUDNY sposób, już lepiej słuchać Orłowskiego w hiszpańskiej] i nazywa się Grzegorz Milko (bodajże, o ile czegoś nie przekręciłam ;P). Słaby, nudny i jeszcze se pozwala.. Co najmniej jakby on był Maradoną (choćby mikrofonu ). ;/
Powód: dziennikarz
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.08.2009 o godz. 17:18.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując