Wyświetl pojedynczy post
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2009, 06:57
S.O.S

Wczoraj oglądałam mecz Lechijki na necie..od tego momentu coś mi się spierniczyło w kompie:(
Żeby móc ten mecz oglądać, ustawiałam jakieś `proxy`(licho wie co to jest:(
Teraz nie mogę wejść praktycznie na żadną stronke,a jak wchodze w google pojawia się takie coś:

"Przepraszamy,

... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować.

Dostęp odzyskasz najszybciej, jak będzie to możliwe, więc ponów próbę wkrótce. Jeśli podejrzewasz, że Twój komputer lub Twoja sieć zostały zainfekowane, skorzystaj z programu antywirusowego lub programu usuwającego szpiegujące oprogramowanie, aby usunąć wirusy lub takie oprogramowanie z Twojego komputera.

Jeśli błąd będzie się powtarzał, problem można rozwiązać, usuwając plik cookie Google, a następnie ponownie odwiedzając witrynę Google. Aby uzyskać instrukcje dotyczące określonej przeglądarki, należy skontaktować się z działem pomocy technicznej online jej producenta.

Jeśli problem dotyczy całej sieci, więcej informacji można uzyskać w Centrum pomocy wyszukiwarki Google.

Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że ponownie skorzystasz z wyszukiwarki Google."

Jak ktoś się zna to BARDZO PROSZĘ O CENNE WSKAZÓWKI:(

P.S. Mozilla mi tylko działa i nie mogę się na poczte zalogować:(
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 01.08.2009 o godz. 07:44.
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując