Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2009, 17:24
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy brak alternatyw dla Skorży i Bednarza wyjdzie Wiśle na dobre. Nie domagałem sie ich zwolnienia, ale mam wątpliwości, czy świadomość, że bez względu na to, co spieprzą i tak zostaną (bo nie ma nikogo innego) poprawi efektywność ich pracy.

Skroża dużo u mnie też stracił rozpaczliwym bronieniem Kazimierskiego. Ktoś, kto ma tak marne efekty pracy jak on, absolutnie powinien zostać zwolniony, a nie dalej trwać na stanowisku.
Co ciekawsze to właśnie Skorża powinien to już dawno zrobić - futbol to biznes a nie przytulisko dla kolegów.
Pomijając wszystkie plotki , Kazimierskiego nie broni nic.Przecież on tu nie odpowiada za skład,taktykę, kondycję,schematy, itp itd a jedynie za 2 czy maksimum 3 ludzi, którzy pod jego wodzą albo grają słabo albo w ogóle nie grają.

Co do pierwszej części to ja mam nadzieje że tak nie jest - to że na dzień dzisiejszy nie ma alternatyw, nie oznacza że i 'jutro' ich nie będzie.Nad Skorżą i cała ekipą wisi gilotyna i tylko od nich zależy czy i kiedy ona spadnie.
94 - Allah Akbar!!