|
Ja tam rok temu jak Barcelona przyjechała do nas do w życiu bym nie powiedział że oni za 10 miesięcy bedą śwętować potrójną koronę i najlepszy sezon w historii Klubu !!!!. Więc ten win był wielki z punktu widzenia statystyki ale trzeba pamiętać jak usposobiona była Barca tego dnia i że w 1 meczu było 4-0 !!!! i tam nie istnieliśmy.
Natomiast mój poziom zaufania do Skorży był wysoki do momentu meczu z Levadią . Akceptowałem jego współpracowników , nie rozumiałem czemu broni Pawełek ale ok wygrywają więc wyniki go broniły.
Szkoda tylko że moje rozważania dotyczące zeszłego roku się sprawdziły że bez porządnego bramkarza to my gówniane szanse mamy zaistnieć w Europie !!!. Z lepszym bramkarzem myśle że byśmy tą Levadie jednak przeszli nawet grając taki piach. Skorża powinien jako doświadczony szkoleniowiec zauważyć że nasz bramkarz to wzmocnienie drugiej drużyny i przedstawić na liście numer życzeń bramkarza za kasę !!!, tego mógł zarządać . Wkurzało mnie już to że oni nie docenili wszyscy Levadi Talin , oczywiście to są ogórki ale kiedyś mogłą im coś wyjść i tak się trafiło że życiowy wynik zrobili z nami !!!. Jest to tylko skutek zlekceważenia rywala przez cały sztabk szkoleniowy plus piłkarzy !!!. Takie tłumaczenia to sobie moze w klubie pokroju Odry Wodzisław robić Skorża cytuje ,, mieliśmy przygotowany szczyt formy na IV rundę ". Sorry ale druga runda trenerze Skorżo to był najważniejszy dwumecz bo dawał następne 4 mecze i duże szansę na gre przynajmniej w Lidze Europejskiej
Dla nas kibiców to jest tragedia że taką plamę zrobili . Zresztą ja takie wyniki jak ta porażka Wisły nazywam końcem Świata !!!! .... no niestety ale tak to widzę . Nie wiem co nas czeka dalej z trenerem Skorżą ale wielkich sukcesów już tu nie widzę . Każdy mecz będzie grał teraz pod presją ... Rozumiem że dostał szansę ale czarno to widzę
|