Wyświetl pojedynczy post
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2009, 19:23
Ja gram dwójką środkowych pomocników. Jeden, bardziej ofensywny strzałka w przód, nastawienie bardziej ofensywne, przetrzymywanie piłki, prostopadłe podania, rajdy z piłka, strzały z dystansu. Na tej pozycji musisz miec (przynajmniej ja mam ) bardzo dobrego zawodnika z wysoka umiejetnoscia strzalow z dystansu, rozgrywania pilki, podan. Dobrze sie tutaj sprawdzaja rowniez ofensywni srodkowi pomocnicy. Drugi pomocnik to typowy przeszkadzacz, bardziej defensywne ustawienie, rzadkie rajdy reszta domyslnie. Warto postwaic tutaj na jakiegos defensywnego pomocnika, gdyz w pzypadku straty pilki przez tego bardziej ofensywnie ustawionego, ten natychmiast znajduje sie przy zawodniku wyprowadzajacym kontratak.

Co do skrzydlowych to po prostu fenomanalny jest Razak Boukari. Przyszedl do mnie do Wiselki w pierwszym lub drugim sezonie za 1.6 mln zł z Sedan. W pierwszym sezonie gral niezle, ale w nastepnych wprost zmonopolizowal u mnie pozycje prawego ofensywnego pomocnika. Bardzo bramkostrzelny, w LM strzelal bramki Man City, Arsenalowi, Lyonowi i innym potentatom europejskiej pilki. Polecam.
Odpowiedz cytując