emjot napisał(a):

nie odwracaj kota ogonem
Polonia i Piast to były mecze z rundy wiosennej. A chęci i zaangażowanie było cieńkie
w meczu z ŁKS faktycznie Wyparło miał dzień konia ale chęci naszych były takie .... eeeeee luzik zaraz coś wpadnie a jak nie wpadało to się chłopcy nerwowali...i dupa blada
transfery do będzie można ocenić za czas jakiś
bo Alvarez zagrał jeden mecz, a Kirm trzy
Garguła nawet na boisko nie wszedł...
a moja krytyka Skorży też się nie bierze z jednego meczu. tylko z całokształtu jego osiągnięć.
|
Czyli według Ciebie remisy i porażki przy tym składzie, który mieliśmy, nie powinny się zdarzyć?

Trochę komiczny punkt widzenia zważywszy, że teraz mamy teoretycznie lepszy skład niż przed rokiem. Ja tam mecz w ŁKSem dobrze pamiętam i wprawdzie był on słaby w wykonaniu naszej drużyny, ale to, że jej nie strzelili nie oznacza, że się nie starali, bo sytuacje były.
Mecze z Piastem i Polonią to były mecze wyjazdowe, z czego wydaje mi się, że gdyby mecz w Bytomiu był w innym momencie rundy, to wyjechalibyśmy z dwoma - trzema bramkami po stronie strzelonych. Natomiast Piast to dobry zespół - był bliski urwania punktów Lechowi i Legii, udało się w końcu z Wisłą u siebie.
Cóż takiego
osiągnął Skorża, że aż stał się Twoim
ulubieńcem?