grogoriogreg napisał(a):

Nie żebym bronił pana Jacka, bo tego robić nie zamierzam.
Ale kto z Was widział jak wyglądają treningi, kto z Was spotkał go na jakiejś imprezce itp. Czy dla Was wszystko co napiszę Weszło jest prawdą i uważacie ten portal za jedyne wiarygodne źródło informacji?
Żadne inne media: gazety, portale internetowe, nie napisały nic negatywnego na temat naszego trenera. Pojawił się tylko wywiad z innym piłkarzem (Szamotulski).
Rozumiem, bramkarz popełnia błędy, więc winny jest albo trener, albo golkiper. Większość błędów Maria wynikały z psychiki ,czyli tej dziedziny, która Kazimierski się nie zajmuje.
Nie widziałem żadnego treningu (jak pewnie większość forumowych wrogów pana Jacka) więc siedzę cicho i nie rzucam bezpodstawnych oskarżeń.
Mario ma umiejętności, ale wg mnie potrzebuje takich spotkań z psychologiem, jakie miał Borubar w Legii. On musi być skupiony przez 95 minut w meczu, to będzie bronił na odpowiednim poziomie.
P.S. Mam też takie spostrzeżenia, że nie mieliśmy kłopotu z bramkarzami wtedy, gdy graliśmy najsłabiej, byliśmy 8 w lidze. Dolha i Mario bronili wtedy bardzo dobrze. To pokazuje, że łatwiej się broni mając 5-10 sytuacji, jest się gotowym do gry przez cały mecz, a nie gdy pierwszy celny strzał oddany jest w 40 minucie.
Ciekawe jak to wygląda z tymi karami, czy zamrożone są premię za mistrzostwo i co oznacza pojecie nowej struktury klubu. Na TVN-ie mówili, że raczej nikt nie odejdzie, oby mieli rację.
|
Nie muszę widzieć jak produkują BMW i Polonezy żeby ocenić efekt końcowy! Ani Pawełek ani Cebanu nie bronią dobrze, a wręcz cofają się w rozwoju!