|
Moim zdaniem w klubie w końcu poszli po rozum do głowy i nic nie jest robione nerwowo byle jak. To że Skorża i sztab szkoleniowy nadal są w klubie nie oznacza że nagle nie wylecą. Być może nie ma dobrego następcy dla Skorży a zrozumiano że zatrudnianie byle kogo nic nie przyniesie. Więc nie zdziwię się jeśli nagle nasz sztab szkoleniowy zostanie zwolniony. To samo tyczy się zmian w zespole, wiadomo że nie sztuką jest sprzedać kilku zawodników tylko znalezienie ich następców w dodatku wiedząc że nie ma już czasu na zgranie z zespołem. Natomiast czas na wszelkie roszady jest w zimie kiedy to mamy długą przerwę w rozgrywkach. Skorża moim zdaniem stracił zaufanie Cupiała(jeśli w ogóle je miał?) i jeśli prawdą jest że nie zgodził się na zwolnienie swoich współpracowników to moim zdaniem prędzej czy później wszyscy z tego klubu wylecą. Oczywiście to są tylko moje przypuszczenie.
Natomiast rozbawiło mnie to stwierdzenie: "Przeprowadzona analiza wykazała też, że dotychczasowy model organizacyjny struktury klubu nie zdał egzaminu. W związku z tym powstaje konieczność wypracowania nowego modelu funkcjonowania klubu."
O tym że w klubie jest coś nie tak to chyba każdy kibic wie już od dłuższego czasu.
|