Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2009, 17:18
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Kolego, zanim napiszesz coś na forum radzę zapoznać się ze wcześniejszymi postami w danym temacie. Zostało już nieraz napomknięte, iż Kosowskiemu kończyło się wypożyczenie i chcąc nie chcąc MUSIAŁ wrócić do Wisły, więc żadna w tym zasługa Bednarza.
Za zasługę Łysego można natomiast uznać przedwczesne rozwiązanie kontraktu z tym zawodnikiem. Bednarz myślał, że Wojciech Ł. w pełni zastąpi motor napędowy drużyny... dał mu nawet największy kontrakt w zespole - z perspektywy czasu widać jakiego popełnił wielbłąda.

Akurat z tego co ja wiem to Bednarz nie dostaje ileś kasy i nie rodziela między poszczególnych zawodników. Kosowski dostał kontrakt do podpisania ale mu nie odpowiadał . Negocjowali ale Rada Nadzorcza stwierdziła że NIE da rady dać mu tyle ile chce .... więc Bednarz zaklepał transfer Łobo typowego prawego pomocnika póki co nie wypalił to fakt.
Poza tym Bednarz mógł odrazu spylić Kosowskiego i jeszcze na nim zarobić . Także nie robił bym tutaj wielkie halo na Bednarza . Ogólnie oceniam go pozytywnie bo w stsounku 65-35 % jego decyzje były dobre ja tak to widzę .
Borinho
Odpowiedz cytując