Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2009, 11:34
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Ehh czy mu musimy sprzedać swojego najlepszego zawodnika z powodu dziury budżetowej 1mln euro?! (tyle chyba płacą ze wejście do LE)
Trzeba brać przykład z lepszych od siebie. Nie wiem jak to teraz wygląda ale jeszcze niedawno czytałem o kryzysie w Valencii, piłkarze przestali otrzymywać wynagrodzenie, zaległości klubu wobec piłkarzy wynosiły 16mln euro a wiceprezydent powiedział, że nie wie kiedy piłkarze otrzymają zaległe pensje. A mimo to nikomu do głowy nie przyszło żeby sprzedawać swoich najlepszych zawodników - Villa i Silva. Oczywiście były oferty z Barcelony i Realu ale piłkarze nie zostali sprzedani
Aktualnie nie wiem jak sobie radzą, czy wyszli z długów czy dalej je pogłębiają. Ale jeśli tak to pokazuje, że nie trzeba sprzedawać swoich filarów żeby wyjść na prostą
O czym wy mówicie? po co pisać jeżeli sie nie wie jak było/jest. Valencia jeszcze w maju była skłonna sprzedać Ville i Silve bo inaczej by zbankrutowali. Juz bylo blisko do podpisania Villy z Barca, to byl jedyny (wtedy) ratunek dla nich. Prezes odszedl, przyszedl nowy za niego, dlatego negocjacje sie przedluzaly, a po mscu stary-nowy prezes powrocil z nowym sponsorem ktory wyplacil zaleglosci i sie okazalo ze nie musza juz nikogo sprzedawac. To taki OT odnosnie tej sytuacji.

A nawiazujac do Wisly to tylko Cupial moze wylozyc kasy wiecej zeby Brozka nie sprzedawac, uwazam ze to sredni pomysl, jesli nie wezma conajmniej 3 mln euro, a tyle Fulham dawalo... Pewnie teraz nie da, gdyby Lewandowski byl tanszy to by jego wzieli..
Odpowiedz cytując