Pablo84 napisał(a):

|
W przypadku ŁKS`u czarna?A można wiedzieć dlaczego? Klub ŁKS` zajął 8 (ÓSME)
|
A nie 7 ?
Cracovia podobno ma czas do dzisiaj,aby przedstawić umowę na grę w Sosnowcu, inaczej zostają zdegradowani. Jak to się skończy, zobaczymy.
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html
Noo jak dla mnie piątek do bardzo dobra data

Równie dobrze może się okazać po 1 kolejce,że posypią się jakieś walkowery albo inne cuda

Takie rzeczy tylko w Polsce...
el Nuero napisał(a):

|
Pytanie, jak cała sytuacja wpłynie na postawę Roberta. Wcale się nie zmartwię, jeśli nie będzie już miał takiej motywacji jak rok temu. Ale to już nie nasze zmartwienie.
|
We wczorajszym PS był z nim wywiad.Twierdzi,że sytuacja z jego transferem nie będzie miała wpływu na jego grę i na pewno nie będzie obrażony za to,że musi zostać
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy