Wyświetl pojedynczy post
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2009, 19:41
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Te trybuny w rzeczywistości tak będą wyglądąć? Przecież one są pod różnymi kątami a narożnik wg Twojego renderu łączy je idealnie
Mógłbys sprecyzować swoje pytanie? Wymiary stopni (długość i wysokość) są takie jak na planach więc w rzeczywistości będzie bardzo podobnie, wiadomo że jest jakaś granica błędu ale narożnik w rzeczywistości nie bedzie sie różnił wyglądem od tego stworzonego przeze mnie. Wystarczy popatrzeć w szczegółowe plany projektowe (nie te czarno-białe wrzucane na forum).

harthausen napisał(a):Wyświetl post
porządny kawał roboty, radekogi. Już mam jako tapetę ustawione
Jedyne wymagające dopracowania (ale to chyba możliwe będzie albo przy dostępie do wszystkich planów albo poczekania na postępy budowy) to ten narożnik z wejściem i jego rzędy krzesełek
dzięki, oczywiście będzie to możliwe i jak skończe w całości trybune wschodnią wraz z narożnikami to zabiore się za takie szczegóły, jak krzesełka, barierki itp. Jeżeli komputer wytrzyma to oczywiście będe też chciał zrobić render nocny, ale to już za daleko wybiegam w przyszłość

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Jasne że nie będzie,widać to choćby po tym obrazku czarno-białym wyżej
Wilu, oczywiście że tak to będzie wyglądać, granica błędów jakie mogłem popełnić to kilka centymetrów. Obtułowiczowi można zarzucić wiele, też byłem przeciwny jego projektom, ale trzeba mu przyznać, że narożniki do istniejących już trybun zaprojektował idealnie i nie dało sie tego lepiej zrobić, chyba że odsuwając trybuny C i AB jeszcze bardziej od boiska. I powiedz mi jeszcze co ty takiego widzisz na tym czarno-białym obrazku, skoro po pierwsze na nim mało co widać, a po drugie mój narożnik jest dokładnie taki jak ten na rysunku wyżej, tylko że robiony według dokładniejszych planów, gdzie miałem wymiary stopni i kąty pod jakimi się łączą
Ostatnio edytowane przez radekogi : 28.07.2009 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując