Cezar napisał(a):

|
Nie jestem za sprzedaza Pawla Brozka, natomiast jestem za sprzedaza Diaza.Pomocnikow mamy wielu , napastnikow NIE!Trzeba spojrzec ze w Lechu,Legii sa napastnicy ktorzy strzelaja gole.U Nas jest tylko Pawel.A szukanie na szybko napastnika mija sie z celem.Napastnik powinien byc przed sezonem.Kto bedzie dla Nas strzelal?Cwielong?Ilu zostalo nam napastnikow?
|
Poprzedni sezon ligowy:
Lech:
Lewandowski - 14 goli
Rengifo - 9 goli
Handzic - 0 goli
W sumie napastnicy Lecha strzelili 23 gole
Legia:
Chinyama - 19 goli
Paluchowski - 2 gole
Grzelak - 2 gole
Szałachowski - 0 goli
W sumie napastnicy Legii strzelili 23 gole
Wisła:
Paweł Brożek - 19 goli
Rafał Boguski - 9 goli
Patryk Małecki - 5 goli
Piotr Ćwielong - 2 gole
W sumie napastnicy Wisły strzelili 35 goli
Cały czas mamy tyle samo napastników, a Brożek nie ma żadnej oferty. Jednak ciekawa teoria, że Lech i Legia mają napastników którzy strzelają a u nas tylko Brożek. Chyba nie oglądałeś meczów Wisły kolego.
Krystian168 napisał(a):

2,5 mln euro za dwukrotnego króla strzelców ? trochę mało... myślę że 3,5 mln euro to minimum i wtedy by można było wziąć i tego Węgra (bo pewnie on przyjdzie za te 500 tys.), bramkarza i można by się pokusić o jeszcze jednego napastnika (np. Micański)...
jeżeli 2,5 mln euro to prawda to będzie to porażka Bednarza i Wisły...
|
Brożek jest tyle wart ile ktoś za niego zapłaci. Brożek ani nie jest młody, ani w reprezentacji nie błyszczy. Jest najlepszy w 77 lidze świata. Jeśli uważasz, że będzie to porażka transferowa to weź kredyt na 3mln i potem sprzedaj za 3,5. Przeciez to takie proste...