|
HAHAHA Smuda ? Toż to on mając zarabiać krocie w Lechu, i mając tam zdecydowanie lepsza pozycję jak u nas (lepszy skład możliwość, wzocnienia zespołu, większe perspektywy na sukces) przejdzie do będącej w rozsypce Wisły, którą dostanie tak jak Skorża nmu ją przygotował, w dodatku drużyna będzie jeszcze osłabiona na 90% Brożkeim lub Marcelo. Toż to Smuda w Lechu narzekał na słabe transfery (a gdzie anszej polityce wzmocnień do Poryowej ?).
Dajcie spokuj ze Smudą ! - moze jak 0,5 roku bnie znajdzie fuchy to by nasza propozycje przemyślał, ale nie jest głupi żeby się pchać do nas w takiej chwili.
BOBO K. to max na co moglibyśmy liczyć. Za Kasperczakiem nie rozpaczałem, Dana przeżyłem nie najgorzej. Jednak zwalnianie teraz Skorży to ostatni debilizm i najgorsza decyzja klubu od lat!!
I ja sie pytam z czego ta dziura w budrzecie jest, jak na pensjach zawodników którzy odeszli zarobiliśmy conajmniej tyle co wydaliśmy na Kirma, a z Canal +dostaniemy 2,5 raza więcej niż do tej pory (a do tej pory pieniądze z C+ to było 1/3 naszego budrzetu). Jeśli jest dziura w budrzecie ot tylko dlatego że ktoś od nas wyprowadził pieniądze z klubu !!
Oby jutro mi zeszło ciśnienie bo tak chujowej sytuacji w klubie nie mieliśmy od czasów Wyczynów duetu Okuka-Svitlica
|