Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 22:41
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Zabawny jesteś ;]

- Zatrudnijmy Fergussona, co powiesz [b]kyssyp/b]
- eee, dziad nam kipnie na ławce (starszy o rok od Lenczyka)
- To może Trapattoni ?
- no co Ty, ten to umrze zaraz po zatrudnieniu
- Cesare Maldini?
- chyba kpisz, kto to w ogóle jest?!
- to kogo zatrudnimy?
- nikogo
Nie da się jednak chyba porównać w/w panów do Lenczyka, oprócz podobnego wieku.
Ja już nawet to sobie mogę wyobrazić - kilka porażek i Orest obrażony na wszystkich, począwszy od dziennikarzy a skończywszy na zawodnikach.

Skorżę można zwolnić, tyle że może nie w taki sposób że pozbywamy się jak by nie było wyróżniającego trenera młodego pokolenia a 'inwestujemy' w człowiek który jakieś tam sukcesy osiągał na przełomie lat 70tych i 80tych.Oczywiście doceniam to 2 miejsce z Bełchatowem nie tak dawno temu ale i tak nie idźmy tą drogą

element napisał(a):Wyświetl post
Śmiać to mi się chce z takich postów, bo jeszcze nie tak dawno wielu waliło konia za przeproszeniem jak Brożek walił bramę za bramą a teraz znależli się wielcy sprawiedliwi fachowcy którzy najezdzają na chłopaka bo zaliczył kilka pechowych wpadek.
Paweł rozjechał się wraz z tą nieszczęsną kontuzją.Ja go po niej poznaje tylko gdy widzę jego irytację , którą jak wiemy potrafi nieźle zaprezentować - Gdyby nie to to bym go nie poznał i nie jest to żaden atak z mojej strony a zmartwienie bo ja w to nie wierze że włączyła mu się olewka, bądź odwaliło mu.Cały czas mam nadzieje że to tylko psychika ale im dłużej patrzę na jego grę, tym bardziej wpadam w paranoje że to nie tylko uraz psychiczny po tej mega chujowo wyglądającej( i pewnie bolącej) kontuzji ale że on czuje że coś z tym kolanem jest nie tak więc tyle u niego asekuranctwa , co powoduje że traci większość swoich walorów.

Paweł zawsze dążył do starcia...przepychał przeciwników, nie bał się pojedynków 1-1 także na pełnej prędkości i zazwyczaj nie odpuszczał - oglądnijcie go teraz - jest zupełnie odwrotnie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.07.2009 o godz. 22:50.
94 - Allah Akbar!!