Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 20:58
Romy S. napisał(a):Wyświetl post
Coś kiedyś ktoś o jakiejś wsi w temacie transferowym pisał ?

W gumy z nami lecą co najmniej od sezonu 2005/2006 ( przegrać MP na 100-lecie to dopiero była Lipa Miszczów ), a co niektórym żarty w głowie.
Myślę, że trochę dłużej.

Liczysz na plagę samobójstw z tego powodu? Szło się przyzwyczaić...
Valerenga, Dynamo, to były prawdziwe ciosy. Panathinaikos odchorowałem, Vittoria mnie zdołowała. Levadię łyknąłem na trzeźwo.

A wiesz co jest najśmieszniejsze? Przeciw nam wychodzi wielka nadzieja całej Polski, cudowna Amika Poznań, a na boisku mamy wyrównany mecz i obie drużyny mają swoje okazje. Nasza liga jest tak słaba.

A nasza polityka transferowa też jest żartem, bo bez pieniędzy liczy się głównie szczęście.

EDIT: Myślę, że dla wielu z nas liczy się zawsze następny mecz. Porażki bolą, boli zaprzepaszczona szansa na rozwój, ale z drugiej strony - gest Rady Drużyny bez precedensu. Mimo wszystko.
Czeka nas mecz z Ruchem, wciąż nie wiadomo z kim w drużynie, ani z kim na ławce trenerskiej.
Chcesz grobowej ciszy na trybunach? Jestem pewien, że Ci którzy się tam pojawią będą świetnie się bawić. Jak zawsze. Reszta przeżyje mecz, emocje jak będzie potrafiła.
To jest maksimum, jakie można wyciągnąć z polskiej piłki. Zabawa mimo wszystko.
Tak więc - czekam na Gimeneza. Liczę, że wreszcie dojdzie.
Mimo wszystko.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.07.2009 o godz. 21:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując