Wyświetl pojedynczy post
wojtasss
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 18:48. Pech to jest w kartach
kibice Wisły tak powszechnie się tu wypowiadający także jestem jednym z was
lecz Cześć z was pisze słowa po których irytacja mnie nawiedza otóż Wisła nie miała pecha
w meczu o wejście do LM lecz nie potrafiła strzelić bramki i była słaba podkreślam słaba złożyło się na to wiele czynników
myslicie ze gdyby Real Madryt Fc Barcelona czy MUNT przegrali z jakimś słabym zespołem nawet Typu Wisła stwarzając 10 okazji i 8 poprzeczek ktoś by zwalał to na pecha zostałby od razu wyśmiany bo to jest piłka nożna i trzeba wbić o jedną bramkę wiecej i nie mówmy o wygranej z tamtego roku Wisły z Fc Barcelona bo to najlepszy przykład po 0-4 można wygrać 1-0 Wisła nie grała nic lecz ogólnie czego my chcemy nasza liga jest gorsza niż 3 liga w Anglii czy 2 w Hiszpanii jesteśmy na poziomie okręgówki Europy a nasi piłkarze gwiazdorzą zamiast grać choć w Eyropie nikt ich nie chce może mi ktoś powie gdzie jakis Polak jest gwiazdą heheh na Cyprze czasami zdarzy się bramkarz niezłej klasy a reszta tu nie da sinic zrobić bo nawet w Rumuni czy Bułgarii maja gwiazdy u nas nie Po prostu w tym kraju nie ma dobrych piłkarzy i Tyle a z takich jakich mamy nie da się dziś pokonać nawet Litwinów
Ostatnio edytowane przez wojtasss : 27.07.2009 o godz. 18:51.