Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 18:06
Markus napisał(a):Wyświetl post
Tak, śmiało możesz teraz dalej "pukać się w czoło" na tą "fantazję". W pukaniu się w czoło akurat zawsze byłeś dobry.
Nie tylko Ty wiesz o tym, że napastnik jest nam potrzebny. Tyle, że tworzenie jakichś absurdalnych historyjek ze sprzedażą Brożka za więcej niż klub żąda i kupowaniem bramkostrzelnych napastników za półdarmo żadną miarą nas do pozyskania kogokolwiek nie przybliża. Ot, zwykła demagogia, niech się dzieci cieszą, że mają Markusa. On im pokaże.

Walić to, ja też tak mogę.

Sprzedajmy Brożka za osiem milionów euro, niech dwa pójdą na załatanie budżetu, dwa na spłatę długu, a za pozostałe cztery kupimy dwóch porządnych napastników, nie jakieś półprodukty nie wiadomo skąd. Tak Markusie, nie rozumiem, dlaczego chcesz narażać Wisłę na ryzyko sprowadzania niesprawdzonych napastników. Mało to już niedoszłych gwiazd kupiliśmy? Nie lepiej kupić napastników już uznanych? A za takie pieniądze spokojnie możemy takich znaleźć.

Sprzedajmy jeszcze Marcelo za dwadzieścia milionów euro, bo to murzyn, Brazylijczyk i w młodzieżowej reprezentacji grał. Do tego ma ładny uśmiech, nastolatki będą wniebowzięte - Real go weźmie. A za te dwadzieścia milionów, to ho ho! Aż mi ręce zaczęły latać - dość powiedzieć, że tym razem to Estończycy będą się nas bali! Ba, nawet Rumuni i Bułgarzy ( Ukraińcom nie podskoczymy, przynajmniej dopóki Ćwielonga nie kupi Barcelona ).

Bawimy się dalej? Czy może chwilę się zastanowisz?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.07.2009 o godz. 18:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując