darotsok73 napisał(a):

Zwalniać Bednarza ? A kto za niego ? Boguś i s-ka chyba już zapomnieli jaki chaos i bezkrólewie były po dymisjach Kapki i Mielcarskiego.
Prawda jest taka że Bednarz (choć osobiście go nie lubię ) jest osobą kompetentną i nie ma za bardzo o co się do niego przyczepić , a argumenty że warszawiak i (były) Legionista są dziecinne .
Ja bym wykopał trenera bramkarzy , po za tym nie jest winą Bednarza że "nominalnie klasowi" piłkarze których ma Wisełka grają taką PADAKĘ . Problem jest w piłkarzach a nie w "Bednarzach".
Tak jest od dawna.
Ps. Offtopowo :
Dawno temu M.Cantoro udzielił wywiadu nt. argentyńskich piłkarzy i ich poziomu sportowego. Powiedział że w tak biednym kraju kibice kochają futbol i na bilety na mecz wydają ostatnie pieniądze , gdyby zobaczyli że piłkarz ich drużyny gra "na pół gwizdka" i przechodzi obok meczu to nie miałby prawa chodzić w dzień po ulicy.......
|
Ja myśle, że problem jest tak złożony, że stawianie tezy jakoby Bednarz miał konflikt ze Skorżą uważam za śmieszny. Wygląda jakby ktoś chciał na "tym koniu", przejechąc ze swpoim prywatnym interesem.
Ja cały czas uważam, ze wina lezy w wiekoszośći u Cupiala (jako nadprezesa)----bo to on zawsze aprobuje sobie tzw.pomagierów i innej maści wspieraczy gdzieniegdzie zwanych doradcami i czlonkami rady nadzorczej.
Tu nie chodzi o wynik jednego meczu--tu chodzi o cała koncepcje zarzadzania klubem. Transfery maja byc dograne albo conajmniej przygotowane w okolicach czerwca. Musi byc utworzona siec skautow albo prawdziwa szkółka piłkarska. Taka , która ma bazę i zaplecze szkoleniowe z prawdziwego zdarzenia. Bo niedługo okaze sie, ze narybek wypuszczony ze szkoly Franwkoskiego, zacznie zasilac druzyne z gorszej strony Błoń i zacznie sie na forum lament jaki ten Frankowski zły bo daje zawodnikow do Cracovii. A [prawda jest taka, że Wisla nie partuycypuje w niczym w tej szkółce, a sama nie prowadzi ŻADNEJ z prawdziwego zdarzenia.Zatem jezeli nie chce juz sie nikomu zająć pod szyldem TSu to może wspomóc szkółke Franka, co?