|
Panowie - odpadliśmy z ogórkami - i taka jest rzeczywistość. Nie szukałbym tutaj winnych, bo w ich poszukiwaniu możemy dojść do Rybusa (za kontuzję Boguskiego) oraz boiska Bełchatowa ( tam straciliśmy skuteczność Brożka i Gargułę). Po prostu dla mnie to zwykły pech połączony z nieskutecznością naszych napadziorów (Ćwielong, Małecki). Tak samo odpadł w zesżłym sezonie Andrelecht z BATE Borisow i niech nikt nie porównuje mi tej drużyny z Levadią, bo przed wygraną z Anderlechtem, też nie mieli wysokich notowań.....
Faktem jest, że drużyna jest w przebudowie - w styczniu skład WIsły będzie wyglądał trochę inaczej niż dzisiaj. Konieczne jest ściągnięcie dobrego napastnika - pamiętam , że kilka lat temu mówiło sie o niejakim Kamburowie - facet wrócił już z saksów, i w Lokomotiwie Sofia w jednej rundzie strzelił kilkanaście bramek i został królem strzelców - kosztował wówczas 250.000 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem - dzisiaj pewnie jego cena jest wyższa, ale mając na względzie wysokie prawdopodobieństwo odejścia Brożka i konieczność posiadania skutecznego napastnika - wart jest rozważenia. Przypomnę, że ostatni sezon, kiedy pozbyliśmy się klasowych napastników, zostając z nieskutecznym Brożkiem (dzisiaj jego odpowiedniki to Ćwielong i Małecki) zakończyliśmy na 8 miejscu.!!!!!!!!!!!!!!!
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|