Wyświetl pojedynczy post
Dekiel
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 10:52
LUKAS77 napisał(a):Wyświetl post
Trenerowi Skorzy ciezko zarzucic brak warsztatu trenerskiego bo taki ma. Wydaje mi sie ze problem lezy w motywacji... Mimo ze to tylko gdybanie ale mam wrazeninie ze nasz Trener nie ma takiej sily przebicica do naszych pilkarzy i bardzo ciezko jest mu wyzwolic ducha walki w chwilach gdy jest to naprawde potrzebne...
Pewnie miałby większą siłę przebicia, gdyby mógł powiedzieć do takiego Pawła Brożka: "Paweł zagrałeś słaby mecz, następny zaczynasz na ławce", skoro, jak widać po ostatnim spotkaniu, inne argumenty na polskich piłkarzy nie działają. Tymczasem w Wiśle na niektórych pozycjach nie ma żadnej rywalizacji - wiadomo, że Paweł Brożek, Kirm (choć był chyba najlepszy w obu meczach), Głowacki, o ile są zdrowi, będą grać. Niestety, ale nie stać nas by ogrywać czterech 20-latków z Młodej Ekstraklasy.

Swoją drogą nie wiem dlaczego wszyscy uczepili się Janasa - pojechał, obejrzał i ocenił Levadię jako przeciwnika na poziomie średniaków polskiej ligi, którego największym zagrożeniem jest tercet atakujących. Czy w czymś się pomylił? Uważacie, że Levadia grała lepiej niż np.: Polonia Bytom czy ŁKS w zeszłym sezonie? Uwaga, że powinien obejrzeć na żywo mecz z silniejszym przeciwnikiem jest nie na miejscu: takich w lidze estońskiej nie ma, są może dwa zespoły na podobnym poziomie.
Powód: błąd językowy
Ostatnio edytowane przez Dekiel : 27.07.2009 o godz. 10:55.