Wyświetl pojedynczy post
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 09:21
co za bzdura !!!

nie wiem jak wy, ale ja jestem za pozostawieniem Bednarza. Taka kasa jaka dysponuje to i tak zrobil mistrzostwo swiata tymi transferami Oczywiscie, wpadki byly ale jesli juz to nie z winy Bednarza (Niedzielan, Lobo nagle traci forme z Zaglebia), albo nie ryzykowal duzej kasy i podpisywal wypozyczenie lub krotkie kontrakty (Beto, Rado). Jedyna ta wieksza wtopa to Jirsak (jesli to prawda z tymi 700 tys ojro). Nikogo lepszego nie znajdziemy podobnie jak ze Skorza. Smuda bankowo niezgodzilby sie na posade dyrektora sportowego, wszak on za bardzo kocha trenerke. Bednarz ma wyksztalcenie prawnicze co bonusowo pomaga przy negocjacjach, i jak juz ktos wspomnial, Legia do tej pory stoi jego transferami.

Jego wina za porazke Dupa jas. Tym skladem powinnismy ich rozjechac z palcem w dupie. A doszukiwanie sie winy u gory to jakis absurd typu "powodem huraganu na Hawajach jest zatrzepotanie skrzydlami przez motyla w Ameryce Pld." trzeba sobie to powiedziec, porazka jest skutkiem rozjechanych celownikow naszych snajperow, i nie wiem po co szukac dalej. dziekuje
Odpowiedz cytując