Isfahan napisał(a):

Czytaj uważnie, co napisałam. Pokaż, gdzie kogokolwiek obraziłam i gdzie wymagam, żeby trenowali dodatkowo 
A co do zarobków - jeśli przez odpadnięcie z pucharów finanse klubu będą złe, to dlaczego piłkarze nie mieliby ponieść pewnych konsekwencji? Mam nadzieję, że klub finansowo wytrzyma ten rok, bez żadnych drastycznych kroków i renegocjacje kontraktów nie będą potrzebne.
|
Owszem, zacytowałem jedynie Twoją wypowiedź, jednak odnosiłem się do innych postów w których kibice wymagają od piłkarzy dodatkowych treningów i wyrażają się 'niepochlebnie'.
Wracając do tego co napisałaś. Jeżeli klub po tej porażce będzie miał kłopoty finansowe to jest to wina prezesa i jego ludzi którzy odpowiadają z finanse Wisły. Piłkarze przecież ponoszą konsekwencje, ponieważ nie dostaną premii za awanse i premii za zwycięstwa w euro pucharach. Owszem, piłkarze zawiedli, ale nie ma powodów do obniżania pensji. Jak Ty to sobie wyobrażasz? Dwa lata grasz w Wiśle, jesteś najlepsza w Polsce i zarabiasz 50 000 zł miesięcznie, przegrywasz ważny mecz i masz zarabiać 30 000? Absurd.