Wyświetl pojedynczy post
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 21:54
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Stary, tylko nie zauważasz jednego. Z rundy na rundę Wisła się tylko osłabia. Przykładowo teraz odszedł Baszczyński i Zieńczuk. Wiadome było o tym od pół roku i mimo wszystko nie zakontrakowano w porę zawodników. Nie można wszystkiego zwalać na Skorżę, chyba nie jest jego winą, że w przypadku słabszej formy Brożka nie ma nawet za bardzo kogoś wprowadzić, bo zabrali mu nawet Niedzielana, który mógłby być na sztukę, a nikogo nie załatwili.

Jedyne o co mam pretensje do Skorży to fakt, że w ogóle nie daje szans młodym. Osobiście już mi się rzygać chce jak widze kolejne wejście z ławki Łobodzińskiego i liczenie na cud. Skoro mamy tylu młodych (rzekomo zdolnych) grajków, to dlaczego trener nie daje im w ogóle szans ? Powiedzcie co ma powiedzieć taki Mączyński, który jak miał okazję do odejścia to nie wolno, grać w ogóle nie gra. Podobnie Cebanu, który wg mnie już dawno powinien dostać szansę. Nie podoba mi się to u Skorży, młodzi się marnują a grają artyści pokroju Pawełka i niewidomego Ćwielonga.
Obawiam się że Ci młodzi dali już pokaz swoich umiejętności w meczach o Puchar Ekstraklasy w zeszłym (?) sezonie. Problem w tym że my nie mamy młodych zdolnych. Nie uważam aby przez 365 dni coś się zmieniło jeżeli chodzi o ich umiejętności.