Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 21:46
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post

Fajnie ze wiekszosc kibicow jest cierpliwa ale jakim cudem z jednej strony nawolywujecie do wydawania kasy na niewiadomo jakich zawodnikow i za jaja wieszalibyscie wszystkich od Cupiala do lysego ch*** Bednarza tak nie rozumiem jak do trenera ktory mogl potencjalnie najwiecej zarobic w historii tego klubu (a droge mial do tego NAJLATWIEJSZA) macie dosc lagodna reke mowiac "dajcie mu KOLEJNA szanse".
Pomijam fakt ze Wisla od momentu objecia sterow przez Skorze gra slabiej z rundy na runde.
Stary, tylko nie zauważasz jednego. Z rundy na rundę Wisła się tylko osłabia. Przykładowo teraz odszedł Baszczyński i Zieńczuk. Wiadome było o tym od pół roku i mimo wszystko nie zakontrakowano w porę zawodników. Nie można wszystkiego zwalać na Skorżę, chyba nie jest jego winą, że w przypadku słabszej formy Brożka nie ma nawet za bardzo kogoś wprowadzić, bo zabrali mu nawet Niedzielana, który mógłby być na sztukę, a nikogo nie załatwili.

Jedyne o co mam pretensje do Skorży to fakt, że w ogóle nie daje szans młodym. Osobiście już mi się rzygać chce jak widze kolejne wejście z ławki Łobodzińskiego i liczenie na cud. Skoro mamy tylu młodych (rzekomo zdolnych) grajków, to dlaczego trener nie daje im w ogóle szans ? Powiedzcie co ma powiedzieć taki Mączyński, który jak miał okazję do odejścia to nie wolno, grać w ogóle nie gra. Podobnie Cebanu, który wg mnie już dawno powinien dostać szansę. Nie podoba mi się to u Skorży, młodzi się marnują a grają artyści pokroju Pawełka i niewidomego Ćwielonga.