Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 21:32
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Żeby nie było - nie twierdzę, że są wspaniali, bez względu na wszystko. Z Levadią dali dupy i jako kibicka oczekuję czegoś więcej niż powiedzenie, że jest im przykro (np. zgody na obniżenie zarobków, jeśli sytuacja będzie tego wymagała). Ale z drugiej strony doceniam to, że Arkadiusz Głowacki w imieniu drużyny przeprosił, że piłkarze oddali medale kibicom w Lubinie. To są jakieś małe drobiazgi, ale są.

A dodatkowymi treningami wszystkiego nie osiągną. Zresztą skąd wiesz, że oni nie trenują schematów? Zapewne to robią. Tylko że na treningu wszystko może im wychodzić, a na meczu już nie. Nie da się wszystkiego przewidzieć.
Ehh, ale Wy pleciecie głupoty. Zgoda na obniżenie zarobków to chyba największe frajerstwo jakie można zrobić. Skoro włodarze nie zawarli czegoś takiego z kontraktach to dlaczego by mieli tak zrobić? Dlatego, że kibice chcą pomniejszać cudze pensje? Co Wy w ogóle wygadujecie? Dlaczego mają wykraczać poza swoje obowiązki i trenować poza czasem pracy? Kto chce tak robić to będzie robił, ale nie mamy prawa wymagać od piłkarzy takiego postępowania. Bardzo łatwo jest wymagać od innych ludzi...
Choć smutek po porażce jeszcze mnie nie opuścił, to nie popadam w skrajności i nie wymagam od piłkarzy jakiś absurdalnych wyrzeczeń, ani nie obrażam ich. Choć ostatnie wyniki są kiepskie, to w ostatnich dwóch latach piłkarze dostarczyli mi dużo więcej radości niż smutku.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując