Wyświetl pojedynczy post
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 12:37
skeba napisał(a):Wyświetl post
Dzięki tak w ogóle za bana, nawet nie wiem za co.
Na Jirsaka wydaliśmy 700 tys euro i są to pieniądze wyrzucone w błoto.
Nie mamy klasowego ofensywnego pomocnika.
Napastnik - ? Tęsknię za duetem Frankowski - Zurawski.
Cwielong - Przypomina mi się Brożek, tylko co z tego, jak Cwielong nie wykorzystał zadnej sytuacji. Zawsze musi wywrócić się, albo podjąc złą decyzję, parodia.

Nie mozna winic SKorżę, koleś ma jednego napastnika, który chyba od paru ladnych godzin bramki nie zdobył i Cwielonga, który powinien biegać po 1 ligowych boiskach.
Mamy, lecz jest on teraz w gabinecie Urbana.

Ta opcja z zagęszczonym środkiem to właśnie takie ustawienie jakiego oczekiwałem od trenera Wisły z naszą kadrą (Kirm - Jirsak do czasu powrotu Garguły i Ćwielong na lewej bo to nie jest napastnik). Bo gra dwoma defensywnymi pomocnikami... No sorry, ale jak nie mamy drugiego klasowego napastnika to to jest porażka... Wypróbowałbym wcześniej Ćwielonga w środku jako typowego ofensywnego pomocnika - po wczorajszym meczu mam pewne przeczucia, że to mogłaby być jego pozycja. Nie wiem czym one są umotywowane, może coś zauważyła moja wyobraźnia co oczy przeoczyły.

PS Jeszcze chciałbym wiedzieć na co stać naszych młodych tak naprawdę. W meczu z Ruchem jeżeli będziemy prowadzili 2:0 to można wypróbować kogoś z: Mączyńskiego w środku, czy Burligę na prawej pomocy, albo Leszczaka wprowadzić za Ćwielonga... Oni muszą się ogrywać bo co będziemy ich wprowadzać do zespołu w wieku 25 lat? To już będzie zdecydowanie za późno : /
Ostatnio edytowane przez eMTe : 26.07.2009 o godz. 12:43.