Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 00:44
kot napisał(a):Wyświetl post

Jeśli młodziutki dyletant Janas wykazał się arogancją w ocenie przeciwnika w LM, to czym w takim razie wykazał się swoją kurizalną polityką, profesjonalista Bednarz, uważając między innymi, że transfery można przeprowadzić dopiero przed III lub IV rundą LM ? Bezmyślnością ? Profesjonaliści przecież tej cechy nie mają ? A więc jak ocenić tak przemyślane działania ?. Nie ma żadnego tłumaczenia. Pieniądze jak widać nie tylko na Kirma miał. Pobiera niemałą pensję aby wypełniać swoje zadania należycie i na czas. Wilczek, zamiast wchodzić w kompetencje innych w klubie, oglądając np. przydatność testowanych bramkarzy, powinien spełniać swoją rolę prezesa klubu i nie dopuszczać do możliwości zlekceważenia przeciwników czy pucharów wogóle, nie mówiąc tu o konieczności upominania czy rozliczania Bednarza ze swoich zadań o wiele wcześniej, niż teraz, gdy posprzątać po katastrofie ( rzetelnie rozliczyć ), musi za wszystkich Cupiał. Wyraźnie Wisła, szeroko rozumiana jako cały klub, nie stanowi współpracującego i zgranego teamu na rzecz sukcesu i rozwoju klubu i z tymi najsłabszymi ogniwami w tym teamie oraz ze szwankującą koordynacją pracy tego teamu, trzeba coś zrobić.
Ja myślę że z Bednarzem to nie jest do końca tak. Gość robi w klubie sporo dobrego, tylko ktoś mu utrudnia życie. Jak można inaczej wytłumaczyć taką sytuację, że dogadują kontrakt z Nurkoviciem i nagle Bednarz mówi że Rada Nadzorcza nie zgodziła się na wcześniej zaakceptowane warunki jakich oczekują bramkarz i menadżer. Gdzieś wyczytałem że Bednarz jest skonfliktowany z RN. Chyba pisał o tym PS. Bednarz sporo dobrych zawodników do klubu sprowadził. Może ktoś mu po prostu kłody rzuca pod nogi z zazdrości? Ciężko to zrozumieć. Na przestrzeni ery Telefoniki w Wiśle łysy jest moim zdaniem najlepszym dyrektorem sportowym. W tym naszym klubie moim zdaniem tam na górze jest większy burdelik niż nam się wszystkim zdaje.
Odpowiedz cytując