Wyświetl pojedynczy post
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2009, 00:24
Zwolnienie Skorży byłoby najprostszym rozwiązaniem, bo przecież łatwiej zwolnić jednego trenera, niż w ****u przegonić 20-stu grajków... Nie pieprzmy o złym przygotowaniu zespołu do sezonu, bo prawda jest taka, że - z całym szacunkiem dla tego zespołu - Levadię to Wisła powinna pyknąć nawet jeśliby grała z nimi mecz po miesiącu ciężkich treningów w górach... Odkąd pamiętam, to Wisła zawsze rozkręcała się pomału, za to w środku i pod koniec rozgrywek była nie do zatrzymania... Pewnie tak miało być i teraz, pamiętajcie, że liga gra do grudnia, a w planach były jeszcze puchary...
Wina za odpadnięcie z pucharów leży po stronie zawodników... Tylko i wyłącznie... Myśleli, że mecz im się sam wygra, a oni specjalnie się nie będą musieli przemęczać... A jak widmo klęski zajrzało im w oczy, to łydki się zatrzęsły i kompromitacja gotowa...
Nie wiem, co będzie ze Skorżą, pamiętając to, jak Wisła postępuje z trenerami, to pewnie go wywalą... A szkoda... Owszem, Maciek robi błędy, owszem, nie jest nieomylny... Ale ten się nie myli, co nic nie robi... A narzekanie, że poza dwoma mistrzostwami Polski nic z Wisłą nie wygrał jest śmieszne... Legia, czy Lech za mistrzostwa oddałyby wszystkie te inne drobne trofea, to wam gwarantuje....
Jakiekolwiek będą losy Skorży w Wiśle, ma moje poparcie... I mam nadzieję, że zostanie i wypełni swój kontrakt do końca... Lepszego trenera w Polsce nie znajdziemy...