pysio napisał(a):

byłem na jednym treningu za Macieja Skorży i to co się tam wyprawia to nieporozumienie.. bo wytłumaczcie mi jak to jest możliwe, że.. są ćwiczone akcje (dośrodkowanie i strzał) a średnio 1 na 4 piłki przelatuje za ogrodzenie :O..
a trener na to nic.. grajki się śmieją i bawią się dalej..
|
Jak byłeś na jednym to na wszystkich pozostałych było na pewno tak samo. Po prostu oczywistę.
Drogi kolego ładnie Cię proszę wyedytuj swój podpis. Jakim prawem używasz w nim słowa "CHCEMY"?! Jakim prawem wyrażasz w nim stanowisko ABG?! Ii do tego skąd wiesz jakie ono jest?!
Może Ty chcesz - ok Twoje zdanie, szanuje, ale przynejmnije z tego co można tu przeczytac to większa częśc ABG nie chce dymisji trenera.
Wielka szkoda dzisiejszego meczu. Puchar na wyciągnięcie ręki. Niestety po raz kolejny okazuje się jak już większość z Was stwierdziła że nie mamy napastnika na którego mozna w ciemno polegać.
Brawo Pawełek. Ale i tak nie przekonał mnie co do swojej dalszej przyszłości w Wiśle. Zbyt dużo tych klopsów wpuścił już, i tak miał zawsze szczęście bo drużyna mu dupe ratowała.
Brożek - pomine grę bo za pięknie nie jest...Ale dziś było widac ta walkę, determinację.
Po raz kolejny okazało się że nie potrafimy strzelać karnych, na 5 ostatnich karnych jezeli dobrze pamiętam wygraliśmy 1, i to jeszcze w PP.
Ogólnie rzecz biorąć jest lepiej.