Grisza1 napisał(a):

Cele zdobywane na przestrzeni długoczasowej - Skorża wysmienity - dwa mistrzostwa!
Cele zdobywane w pojedynczych meczach - czegos Panu Mackowi brakuje... Tottenham, Levadia...te mecze mozna i trzeba bylo wygrac. Rok temu mielibysmy Lige Europejska, w tym roku to samo badź Lige Mistrzow. Wiecie ile przez te porazki stracilismy punktow w rankingu, ile kasy nam ucieklo?
|
W obu meczach nie bylo nikogo sensownego kto moglby wejsc z lawki (Marcelo wszedl do ataku przeciez) - czy to wina trenera ? Mamy kieszonkowych (Brozka, Maleckiego, Cwielonga),a do dzisiaj nie przyszedl wysoki napastnik. Okazuje sie, ze nie bedzie potrzebny juz. Dla mnie slowa SKorzy dzisiejsze sa jednoznaczne niestety. Na tydzien przed startem ligi rewolucja - bezsensu. I kto teraz ? KUlawik ?
RAF napisał(a):

Drodzy Forumowicze,
Czytam Wasze wypowiedzi na temat trenera Skorzy i wlasnym oczom nie wierze. Dla mnie pozostaje czyms niepojetym fakt ze ten czlowiek ma az tylu obroncow... Czy nie rozumiecie ze swoja ignorancja, glupota, brakiem wyobrazni czlowiek ten zniszczyl nasz klub? Mnie tak na marginesie przeraza mysl ze taka osoba byla aystentem trenera rep. Polski podczas MS 2006. Jak trener - zawodowiec moze kazac przystapic swoim pilkarzom do gry na zmeczeniu? Przeciez nie trzeba miec skonczonej Akademii Trenerskiej zeby wiedziec ze jak sie gra na zmeczeniu to sie nie ma sily biegac, ze jak sie gra na zmeczeniu to szwankuja inne elementy pilkastkiego abecadla.. Wtedy wystarczy tylko aby przeciwnik gral na swiezosci i sie odpada... :( za takie cos to klub powinien wypi....lic tego trenera na zbity pysk i zazadac od niego odszkodowania.... bo to co on zrobil to w (pewnym stopniu oczywiscie) byl sabotaz.... myslicie ze ktos teraz kupi Brozka? to zobaczycie ze pierwszy pojdzie Marcelo. bo zaden liczacy sie manager nie kupi napastnika za 3 mln. euro ktorego druzyna odpada z zespolem pokroju Levadii w ..... 2 rundzie eliminacji LM. Nie potrafie tego zrozumiec jak mozna bylo pozwolic aby druzyna przystepowala do gry nie bedac w pelni przygotowana. W glowie to sie nie miesci... a wiec panie Macku: Adios!! i do (nie)zobaczenia....
|
jakie to proste, mamy nowego trenera