Wyświetl pojedynczy post
Wiślak ASR
Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 22:16
Ale wy smucicie ... Albo na Skorże którego jeszcze kilka miesięcy temu na meczach wywoływaliście, biliście mu brawo itd czy na Brożka niedawno wznosiliście peany a teraz że wszyscy lepsi tylko nie oni. Weźcie się ogarnijcie... Ok, wstyd wielki - odpaść z Levadią jakąś no ale faktycznie sztab mógł się przeliczyć bo nie wyglądało to pięknie, ale porażki też się zdarzają a jak jesteście nastawieni tylko na sukces to zacznijcie jakimś Manchesterom czy Realom kibicować ... No a superpuchar, w zeszłym roku grały w nim jedynastki rezerwowe Kmiecik przecież bramkę strzelił o ile dobrze pamiętam więc nie oszukujmy się - to nie jest jakaś wielka strata... A gra wyglądała momentami na prawdę nieźle. Ja bym chciał żeby Skorża został, żeby jeszcze ten wózek poprowadził i spróbował raz jeszcze awansować do LM jest gość dobry, raz się przeliczył (znacząco fakt). Co do Ćwielonga i Małeckiego, gra pierwszego mi się bardzo podoba, więcej myśli, jest lepszy technicznie od Małego ale te wykończenie akcji .... A Mały to taki jeździec bez głowy, walczak ale raczej na wiwat, takie moje zdanie.
Odpowiedz cytując