sqallpl napisał(a):

Wisła jest ciągle taka sama jak wtedy, kiedy zdobywała mistrzostwo.
|
Wiem ze to jeszcze za wczesnie z ocenami i prognozami ale... mnie sie wydaje ze ten sklad moze byc ( o ile juz nie jest) lepszy od tego z poprzednigo sezonu.. paradoksalnie i obiektywnie.. ( i nie wyjezdzac mi tu z jakas Levadia bo to jest inna bajka i inne czynniki decydowały). Kirm ktory jest jeszcze młody juz robi wiecej pozytku dla Wisły niz Marek Zienczuk ktory czesto mial mecze w kratke.. Andraz jest napewno bardziej waleczny i zadziorny i to mysle wiele da na korzysc Wisełce.. Fakt faktem że strate po Baszczynskim jest trudno załatac bo to był piłkarz... "ponadczasowy" i takich to się nie znajdzie juz w polsce ale myśle ze Alvarez wespół z Singlarem poradza sobie na tej pozycji i nie bedzie problemu.. Jest jeszcze Jop ktory zawsze się przyda w razie kontuzji - myśle ze idealna zapchajdziura na obrone.. dosc solidny.
Garguła - o ile wroci do formy reprezentacyjnej bo bedzie prawdziwy zastrzyk mocy

w Wiślacka ofensywe..
Dzisiejszy mecz pokazał ze chłopaki przy wiekszym zgraniu moga stworzyc naprawde naprawde super druzyne..
Nie obchodzi mnie Lech, Legia, Polonia czy inne srakowie czy dupadie talin, nie mam zamiaru plakac nad tym co się stało, tylko patrzec z wiara w przyszłosc.
tak wiec: Bedzie dobrze!! Zdobedziemy Mistrzostwo! Musi byc dobrze.. i życze jeszcze wiekszej wiary w
druzyne..
Już w sobote w Sosnowcu!! Musimy tam być!
pozdrawiam