sqallpl napisał(a):

Tak, dobrze mowisz. Z tym że to jest tylko moje ocena tego spotkania. Glownie jako odpowiedz na lamenty niektorych. Jeszcze jakis czas tamu Wisła była wielka, Brożek wielkim graczem a Skorża najlepszym trenerem w kraju. Nagle dal wielu osób wszystko wygląda całkiem inaczej. Najśmieszniejsze jest to, że jeśli zostaniemy np. mistrzem jesieni, to wszyscy znowu będą dostawać orgazmu.
Oceniłem mecz obiektywnie. Popatrzcie sobie teraz na to od drugiej strony. Lech zremisował z nami ledwie 1:1 a to my w środe przegraliśmy z Levadia. Na miejscu poznaniaków bym się wziął do roboty.
Wisła jest ciągle taka sama jak wtedy, kiedy zsobywała mistrzostwo.
|
Wiesz zgadza się - tylko to by miało sens gdyby wygrali..Ogólnie zakładałem , że NIE MOGĄ tego mecu przegrać...a teraz to już wszystko nie ważne....Wynik poszedł w świat i jest dopełnieniem ostatnich "podbojów Europy".....Z resztą spójrz na mecz o Majstra....Przecież również grali taką padakę, że masakra...aż cud że wtedy coś do siatki wpadło...Ogólnie Majster to Cud..Ale jak widać cudaw walce o LM się nie zdarzają - Co wiemy raczej aż za dobrze prawda?