|
Nie udzielam się zbyt często, ale jeśli mieliby kogoś zwolnić z Wisły to wg mnie pierwszymi do odsrzału są:
- trener bramkarzy Kazimierski
- Marek Wilczek
Co jeszcze bardzo ważne, jeśli Cupiał zostawi Skorże i pokaże, że ma do niego jakies zaufanie chciałbym aby nasz trener zmienil 3 rzeczy:
- Cebanu do pierwszej "11"
- zmiana podejścia do zawodników. Chciałbym, aby narzucił im takie treningi ze szybko zapomnieliby o "hark work" Petrescu, tylko mieliby w nogach i glowach "fuckin' mega hard work" Skorży. Trzeba szczerze powiedziec ze naszym sie w dupach poprzewracalo. Wychodza na boisko i pierwszą połowe spaceruja po boisku. Dopiero w drugiej zaczynaja biegac, a jak widac czesto jest juz za pozno.
- trzecia, wazna sprawa. Transfery zawodnikow zagranicznych. Mam dosc opierdzielania sie naszych "polaczków"!
Moze to niewiele, ale tak wiele mogloby zmienic.
Co myślicie?
PS. Odnipśe sięjeszcze do Bednarza, po którym sporo ludzi tu strasznie "jeździ".
Myślę, że tak uporządkowanej polityki transferowej nie było już dawno. Jacek Bednarz naprawdę wie co robi.
Jedynym problemem w Wiśle jest to, że najmniej obawiać się o swoją opzycję muszą piłkarze...
Ostatnio edytowane przez krasny : 25.07.2009 o godz. 16:01.
|