Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 13:06
Kowalski napisał(a):Wyświetl post

Po pierwsze nie przypominam sobie abym "jechał po Petrescu". Po drugie "wyciąganie wniosków" to modyfikacja swego działania a nie zmiana i ja zastanawiam się czy takowej dokonał.
pewnie jakiejś dokonał ale nie wierze a żeby ten typ czlowieka łatwo zmienial zasady spojrzenie na piłke, czyli w Rumunii pracowal najprawdopodobniej ten sam beznadziejny dla wielu ze swoim "hard workiem" Dan

nie piłem do Ciebie o "jechanie po Petrescu"

Kowalski napisał(a):Wyświetl post
Dodajmy, że i w pucharach z Wisełką nie błyszczał, choć nie graliśmy z Man Utd, Porto ani z Milanem. Jeszcze raz napiszę wyraźnie: żałuję, że nie odniósł sukcesu z Wisłą i życzę mu powodzenia.
zgadza sie w pucharach nie błyszczał z Wisłą ale moim zdaniem Mattersburg przeszliśmy na luzie a z Iraklisem przegraliśmy pechowo po przeciętnej fakt grze ,i tu moim zdaniem popełnil bląd w przygotowaniu jak zresztą Skorża

Kończąc temat ja uczciwie mowie że mnie Petrescu przekonywał swoja pasją do ciężkiej pracy i odnoszenia sukcesów pewna bezkompromisowością , charyzma i najważniejsze że nie było to na pokaz. i nie przeszkadzało mi że trochę po pajacował czy marudzi na sedziów czy terminarz bo to sa szczegóły i ciesze sie że sobie świetnie radzi

a co do beznadziejnej gry za Petrescu to kiedy widzieliście ostatnio zespoł Skorży grający widowiskowo?
Odpowiedz cytując