Wyświetl pojedynczy post
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 12:41
Lemoniadowy Joe: "na pewno wyciąga wnioski i popełnia błędy tylko chciałbym usłyszeć konkretnie jakie wnioski miał wyciągać bo ja to rozumiem tak że jechaliśmy po Petrescu i mieliśmy racje bo byl beznadziejny a teraz skoro ma wyniki to pewnie dziala inaczej , tylko jakoś wątpię."

Po pierwsze nie przypominam sobie abym "jechał po Petrescu". Po drugie "wyciąganie wniosków" to modyfikacja swego działania a nie zmiana i ja zastanawiam się czy takowej dokonał.

Lemoniadowy Joe: "to tak samo jak twoj tekst że oceniśz Petrescu w zależności co pokaże że swoim w sumie wiejskim klubikiem przeciw Man.utd,Porto czy innemu Milanowi a co ma pokazać? jedynie unikać kompromitacji bo klase to juz pokazał 3 lata pod rząd"

Po pierwsze nie wiem dlaczego nazywasz Unireę wiejskim klubem. Co do drugiej części wypowiedzi zgoda. Zobaczymy co pokaże przeciw mocnym zachodnim przeciwnikom. Moim skromnym zdaniem klasę pokazał w tym roku zdobywając mistrzostwo Rumunii. Ale jeszcze raz napiszę, nie zakwalifikował się do LM dzięki sukcesowi w eliminacjach, tylko dzięki pozycji wywalczonej przez inne rumuńskie kluby. Z Wisłą niestety mistrzostwa nie wywalczył i to jest obiektywny fakt. Można go tłumaczyć jak sie chce. I tak nie mat żadnego znaczenia. Dodajmy, że i w pucharach z Wisełką nie błyszczał, choć nie graliśmy z Man Utd, Porto ani z Milanem. Jeszcze raz napiszę wyraźnie: żałuję, że nie odniósł sukcesu z Wisłą i życzę mu powodzenia.
Odpowiedz cytując