Wyświetl pojedynczy post
tragez88
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 01:38
Tak sobie myślę, że pozostawienie Skorży może wyjść nam tylko na dobre- wielu uważa go za najlepszego trenera w Polsce ale po ostatniej porażce pojawiają się głosy, że to "koleś bez jaj" i "popełniający mnóstwo błedów". Forma zespołu miała przyjść na sierpień- niech dostanie miesiąc może 2 na pokazanie jak zaprezentuje sie mistrz Polski w ciężkim czasie po blamażu w pucharach i okresie tułaczki po Sosnowcu...

Dobra postawa druzyny w tym okresie udowodni, że Levadia to był tylko wypadek w którym wiele było niefarta i przypadkowości; pokaże niedowiarkom, że Skorża ma jaja, a jemu samemu da niezapomniane doświadczenie, które pomoże eliminować "błędy w sztuce trenerskiej" i procentować dla Wisły w przyszłości

Jeśli natomiast drużyna będzie wciąć osiagać "Talinowskie" wyniki to spokojnie można go zwolnić z czystym sumieniem wiedząc, że jednak najlepszym trenerem w Polsce nie jest.

Na zakończenie chcę tylko napisać, że Skorże darze dużym szacunkiem za zebranie całej winy na siebie po Levadii ( w moim przekonaniu jego winy jest najmniej a wcale nie szukał kozła ofiarnego gdzie indziej!) i za oddanie sie do dyspozycji zarządu (jesli jest to faktycznie prawda)- pokaszcie mi, który inny polski trener ma wieksze "jaja"!