Wyświetl pojedynczy post
kONwalia
Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2009, 20:05
Trochę mnie dziwią wcześniejsze wypowiedzi osób żadającyh dymisji trenera.
Wydaję mi się że owe osoby chciałyby by Wisła wygrywała zawsze - ja też, ale wiem że to utopia i nie ma prawa isnieć.
Przyszedł pierwszy DUZY kryzys, po dwóch dobrych latach, na których cieniem kładzie się niedosyt po zeszłorocznym występie w pucharach. Pierwszy kryzys i już zwalniać? Czy to nie jest znajome? Skad my to znamy? Tak właśnie postępował Cupiał w ciagu ostatnich lat, zwalniając trenerów po roku czy pół roku pracy. I co to dało? W zanczącym stopniu brak cierpliwosci własciciela przyczynił się do tego co jest teraz.
Dajmy trenerowi nie jeszcze jedną szansę, lecz po prostu szansę i wsparcie na kóre w moim mniemaniu za klasę jaką pokazuje w ciagu tych dówch lat a szczególnie w obliczu klęski.
MACIEJ SKORŻA W WIŚLE!

Szkoda by mi było równiez prezesa, zwłaszcza że on tu chyba jest najmniej winny katastrofy. Bednarz tez nie przepił kasy na transfery bo jej po prostu za wiele nie było.
Wstrząsnąć drużyną-władza. Wyciągnąć wnioski z porażki-sztab szkoleniowy. Zacząć traktować Wisłę jako coś więcej niż dojna krowa-piłkarze.
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...