Wyświetl pojedynczy post
glob
Junior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2009, 16:14
Ja to widzę tak :
wg mnie oczywiście - piłkarze bez szybkości i pomysłu na wygraną czy to wina Skorży? hmmm myślę że tak po wypowiedziach trenera który sam mówił że nie przygotowuje drużyny na Levadie tylko na cały sezon! A ja myślę że powinien jednak skupić się na TYM dwumeczu ponieważ gwarantował on prestiż i PIENIĄDZE dla naszej drużyny (bez kasy raczej niewiele da się zrobić , samą ambicją nie da rady). Załóżmy taki scenariusz: Pan Maciej przygotowuje drużynę pod kontem Levadii nie oglądając się na ligę... - czy przegrana w pierwszych spotkaniach ligowych tak bardzo by nam dała w kość żebyśmy nie potrafili powalczyć poraz kolejny o mistrzowski tytuł ? Myślę, że nie i każdy z nas byłby za tym żeby nasza drużyna była przygotowana na 100% na puchary! A jeśli chodzi o ligę to myślę, że w czasie przerwy na reprę dało by się doszlifować formę (chodzi mi o ciężkie treningi które mają umożliwić dobrą grę przez CAŁY sezon) i nie było by tak żle z naszymi piłkarzami. Mamy co mamy - czyli nic. Teraz tak naprawdę zobaczymy co z tego wyjdzie ( co zrobi P. Cupiał, Co z piłkarzami [odejścia]) Teraz możemy skupić się na lidze ale czy było warto....
ps. jeżeli uważacie, że .......e to dlatego, że byłem na Levadi w Sosnowcu dojebało mi szpetnie i może dlatego mam taki ogląd sprawy
PRZEPRASZAM Wszystkich piewców talentów Macieja Skorży ale wg mnie to był błąd ja też go uważam za dobrego trenera a że wg mnie popełnił błąd no to powiem tak : nie popełnia błędu TYLKO ten który nic nie robi.
Tylko ten błą może Nas dużo kosztować