Wyświetl pojedynczy post
jacob22
Junior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2009, 08:49
tak was tu wszystkich czytam i pozwole sobie wtracic slowko:
-wydaje mi sie ze to nasze ostatnie mistrzostwo nie bylo planowane (ze wzgledu na stadion) skonczylo sie wszystko misrzostwem no i musielismy zagrac w kwalifikacjach ligi mistrzow posaowalo by w tym miejscu dokonac pare wzmocnien ale jaki to ma sens w sytuacji gdy nie mamy gdzie grac do sosnowca moze przyjechac srednio na lige ok 4-5 tyc osobbilety po 15zl co daje okolo70 000 zl gdzie w krakowie na trybunie D mozemy zarobic okolo 150 000 liczac okolo 5tyś kibicow. w mediach mowiono o stracie okolo 1-2 milionow euro czyli sa to kwoty ktore moglismy zarobic za dojscie do 4 rundy kwalifikacji ligi mistrzow
wiec zarzad nie stawial na to ze awansujem chocby do ligi europejskiej. szkoda kolejnej straconej szansy.
transwerow wzmacniajacych nasz klub nie bylo w planie gdyz POKI NIE MA STADIONU NIE MA (NIE OPLACA SIE NIKOGO NOWEGO SPROWADZAC wiekszosc ludzi mowi ze Cupial jest biznesmenem i nie wydaje mi sie ze nie mial takiej motywacji jao takika opisalem.
moral z tego taki odpowiedzialnosc za porazke z lewadia wzial trener wiec jego glowa musi poleciec!
wedlog mnie zbyt defensywnie nastawiony zespol jak i ustawienie przez caly poprzedni sezon.
Dobrze ze lechowi zamieszano w glowach to gra im siadla. a my mamy mistrza.

trener skorża odchodzi przychodzi dobry znajomy smuda tym skladem walczy o dobry wynik na wiosne.
powoli budujemy druzyne.

pan skorza jest i dlugi czas byl kandydatem na trenera kadry wiec mysle ze niedlugo bedzie mial szanse ja objac!!

za smuda przemawia to ze wszystkim podobala sie wisla ofensywna z czasow kasperczaka ale malo kto pamieta ze kasperczak gral zawodnikami sprowadzonymi przez smude.
Prezes Cupial lubi efektowny styl gry wiec nic chyba nie stoi na przeszkodzie w moim scenarjuszu.

i pamietajcie NIE MA STADIONU NIE MA TRANSFEROW!!!