tragez88 napisał(a):

|
Najgorsze jest jednak to, że 75% tej "naprawde świetnej 2 linii" już jest teraz lecz nie widzimy choćby 50% oczekiwanego "doświadczenia, przebojowości, techniki". Nie odbierz tego vodzu91 jako krytykę Twojego posta bo jedyne co bym dorzucił do Twoich przemyśleń to jeszcze Boguski, który chyba najlepiej radzi sobie jako taki cofniety napastnik wspomagajacy pomoc. Na papierze wyglada to super- ale to wciąż tylko papier- potrzeba jeszcze trochę chęci ze strony zawodników a nie "czarodziejskich różdżek".
|
Krytyka? Jeżeli konstruktywna, mądra i przemyślana to czemu nie, każdy się czasem myli. I tym razem może troszkę przerysowałem i przesłodziłem ten obraz bo nie sposób się z tobą nie zgodzić, iż to "tylko papier" bo niestety tak jest. A co do chęci zawodników... Z pewnością tak owe są potrzebne ale szukałbym również roli trenera, który to wszystko poukłada.
I jeszcze może kilka słów o Rafale Boguskim. Ciekawa sprawa bo jakoś nigdy nie miałem przekonania do tego zawodnika

Dziwne nie? A jednak. Cenię go za jego umiejętności, a mimio to coś zawsze nie pasowało mi w jego stylu gry... ale... moje zdanie poprostu. A dlaczego ciekawa sprawa? Bo doceniłem klase tego gościa i to co robił dla Wisły kiedy go nam zabrakło. I tutaj zgodze się z tobą
tragez88. Niby wydawałoby się, że mało potrzebny, a jednak... I teraz pozostaje nam gdybanie (którego nienawidzę). Co by było jeżeli Boguski zagrałby z Levadią...