Chesteroski napisał(a):

|
A ten czeski bramkarz to już odesłany został dzisiaj, ktoś wie może ?
|
Z całym szacunkiem dla tego gościa ale Pawełek i tak już nam zaje*** co miał zaje*** i kto by nie przyszedł to jego błędów nie naprawi (chociaż nie obwniałbym oczywiście tylko naszego bramkarza za padake w dwumeczu).
Oczywiście bramkarz i tak potrzebny- na ligę. Żeby czy to z Odrą czy z Legią czy Lechem nie puszczać goli głupszych niż nie wiem co.
Trochę zawiodłem się na Pawle Brożku. Ostatnio na forum broniłem go (a właściwie nawet nie ja tylko jego wyniki - 50 goli w ostatnich 2 sezonach), ale teraz widzę, że jednak nastąpiło coś czego nie potrafię ująć w słowa... Nie chcę krytykować Pawła jednak wydaje mi się on już trochę wypalony jako gracz Wisły... Może faktycznie brak motywacji?
Co do transferów- zawsze starałem się na trzeźwo patrzeć na te które mogą być i na te już sfinalizowane. Myślę, że nasz bramkarzyna wie co już wyrobił i z pokorą przyjmie rolę rezerwowego jeżeli przyjdzie (mam nadzieję) godny konkurent.
No i napastnik. Właśnie tutaj posłużę się wikipedią -
Napastnik to zawodnik w piłce nożnej, który gra na pozycji najbliższej do przeciwnej bramki i dlatego w drużynie głównie to on jest odpowiedzialny za zdobywanie bramek... Niby proste jak drut a Piotrek Ćwielong może nie zna tej definicji?