saklak1906 napisał(a):

|
Po prostu ciezko pracowalem a do Twojej wiadomosci od pierwszego dnia w tej firmie bylem kierownikiem i dalej nim jestem i nikogo nie musialem sie pozbywac zeby teraz pelnic ta funkcjie ale wypracowalem sobie zaufanie i ktos sie liczy z moin zdaniem
|
Gratuluje zyciowej passy, wielu sukcesow w przyszlosci.
Przepraszam nadrabiam braki jesli chodzi o liczenie sie z Twoim zdaniem.
Podejmowales kiedys decyzje w firmie ktorej roczne obroty to 140 mln (funtow po przeliczeniu) a Twoj dzial robi 15% dochodu? Nie wiem czy podobnie myslimy ale tam gdzie sumy ida w miliony nie ma miejsca na bledy.
saklak1906 napisał(a):

|
Nie do bledu przyzna sie ten ktory wie co zrobil zle, ale coz zawsze mozna powiedziec ze si enie wie albo nie moja wina moze przejdzie
|
Trener przyzna sie do bledu, pilkarze przeprosza i jedziemy dalej
Wcale nie jestem pewny czy Skroza wie co zrobil zle, i czy ewentulanie bylby w stanie zmienic pewne rzeczy typu pozbyc sie Janasa jr (ktory sie skompromitowal rozpracowaniem rywala) czy tez wykopac Kazimierskiego przy ktorym nasi bramkarze nie rozwijaja sie.
2 sezony nie istniejemy w Europie ktora z kazda sekunda nam ucieka, z obecnym trenerem ja jako kibic nie chce jej gonic.
saklak1906 napisał(a):

|
To rozumiem ze jak bedziesz pracowal w firmie ktora kopie rowy i szef Ci mowi sluchaj dzi musimy wykopac dwa kilometry rowu ale wiesz co nie ma koparek bo sa w serwisi to wes chlopakow i wykopcie ale wiesz kryzys jest i sa tylko dwie lopaty i jedna motyka. Przeciez jestes kreatywny dasz rade
|
Na szczescie nie staje przed w/w dylematami, wspomniany w temacie trener chyba tez nie.
Wracjac do tematu pilkarskiego to praca trenera jest dla mnie bardziej praca umyslowa, stad rozeznanie, planowanie, wdrazanie czy ewentualne poprawki mozna robic na bierzaco (szczegolnie grajac z przeciwnikiem klasy naszego pogromcy).